Welkom bij Agapè

Bekijk onze vacatures 👇

Werken bij Agapè ❤️

Agapè is de overkoepelende naam die we gebruiken over al onze sites heen. Het is het Griekse woord voor de liefde voor anderen, het verlangen om het beste te doen, om zich onbaatzuchtig ten dienste te stellen voor het welzijn van iedereen. Dat is wat we allemaal willen doen voor elkaar en onze bewoners.

Agapè heeft drie sites die nog steeds actief zijn onder hun eigen naam namelijk:

  • Aalter (WZC Veilige Have)

  • Zelzate (WZC Zilverbos)

  • Gent (Hotel Den Briel)

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

"Omdat u ertoe doet"

Onze hoofdopdracht is "het aanbieden van kwaliteitsvolle totaalzorg". Om dit te realiseren proberen we om voor elke keuze die we maken in de dagdagelijkse zorg, te vertrekken vanuit onze waarden en normen. We zorgen ervoor dat ons huis deze waarden en normen uitstraalt. Samen met bewoners, hun netwerk en al de medewerkers gaan we op weg om vanuit deze fundamenten werk te maken van kwaliteitsvolle totaalzorg.

Verbondenheid

Als huis hechten we belang aan de verbondenheid van bewoners met familie, netwerk en samenleving. Ook onze medewerkers zijn essentieel en daarom wil we dat ook zij zich verbonden voelen met hun collega's, het huis en het netwerk.

Verbondenheid

Betekenisvolheid

Ons huis creëert mogelijkheden om van betekenis te kunnen zijn. We hebben respect en houden rekening met ieders levensbeschouwing.

Betekenisvolheid

Zelfwaarde gevoel

We zetten in op het zelfwaarde gevoel van de bewoner en respecteren en erkennen wie hij is. De bewoner wordt betrokken bij wat hij kan en waar hij goed in is. Ook medewerkers stimuleren we om te werken vanuit hun sterktes. We willen dat medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen.

Zelfwaarde gevoel

Regie houden

Het is onze bedoeling dat een bewoner een beroep doet op onze hulp, maar zelf aan het roer blijft staan. Het gevoel van meester te zijn over het eigen leven is van groot belang.

Regie houden

Hoop & vertrouwen

De bewoner heeft hoop en vertrouwen dat het goed zal zijn hier in huis. Hij vertrouwt op de ondersteuning van de medewerkers en het volledige netwerk. We vinden het ook belangrijk dat medewerkers vertrouwen hebben in ons huis en in elkaar.

Hoop & vertrouwen

Zich thuis voelen

De bewoner kan zich thuis voelen in ons huis. Hij voelt zich goed in zijn woonomgeving en heeft controle over een eigen plek waar hij tot rust kan komen. Ook bij medewerkers willen we dat ze zich thuis kunnen voelen op het werk.

Zich thuis voelen

Bekijk onze video

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?