Kok (voltijds) - WZC Veilige Have

in Aalter

;

Agapè is de overkoepelende naam die we gebruiken over al onze sites heen. Het is het Griekse woord voor de liefde voor anderen, het verlangen om het beste te doen, om zich onbaatzuchtig ten dienste te stellen voor het welzijn van iedereen. Dat is wat we allemaal willen doen voor elkaar en onze bewoners.

Groep Agapè heeft drie sites die nog steeds actief zijn onder hun eigen naam, namelijk:

Aalter (WZC Veilige Have)

Zelzate (WZC Zilverbos)

Gent (Hotel Den Briel & Assistentiewoningen De Lieve)

https://vzw-veilige-have.jobtoolz.com/nl

Kok (voltijds) - WZC Veilige Have

Heb jij een passie voor koken en wil je een positieve impact maken op het welzijn van bewoners en bezoekers?
Woonzorgcentrum Veilige Have in Aalter zoekt een toegewijde kok om ons keukenteam te versterken en dagelijks smakelijke, gezonde maaltijden te bereiden voor onze bewoners. Ben jij die creatieve kok die werkt met oog voor kwaliteit en veiligheid? Dan is deze functie iets voor jou!

Als kok bij Veilige Have ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en portioneren van dagelijkse maaltijden. Je zorgt ervoor dat de bewoners van een volwaardige maaltijd kunnen genieten, van soep tot dessert. Belangrijke taken zijn onder andere:

  • Gerechten bereiden volgens recepturen en met correcte kooktechnieken.

  • Portioneren van maaltijden op basis van de maaltijdlijsten en specifieke dieetwensen van bewoners.

  • Voldoen aan hygiënenormen (HACCP) en voedselveiligheidsvoorschriften.

  • Voorraadbeheer volgens FIFO-principes en onderhouden van keukentoestellen.

  • Maaltijdkarren aanvullen en onderhouden, en samenwerken met collega's voor een vlotte service.

  • Inspelen op dieetvoorschriften en persoonlijke voorkeuren van bewoners.

  • Vertegenwoordigen van de keuken tijdens bewonersraden en communiceren met afdelingen en diëtisten.

Jouw profiel

  • Je hebt een diploma in grootkeuken of fijnkeuken.

  • Ervaring in een grootkeuken is een pluspunt.

  • Je hebt een passie voor koken en houdt van variatie in je taken.

  • Je werkt graag in teamverband, maar kan ook zelfstandig aan de slag.

  • Basiskennis van hygiëne- en veiligheidsvoorschriften is een must.

  • Je bent bereid om één op drie weekends te werken + de daarop volgende feestdagen in een variabel uurrooster. Jouw werktijden zijn van 8u tot 16u06, van 8u tot 16u36 of van 8u30 tot 16u36 in afwisseling met de andere koks.

Ons aanbod

  • Een voltijds contract bepaalde duur met optie vast

  • Een marktconforme verloning volgens IFIC barema, inclusief weekendtoeslag, maaltijdcheques van 7€ per gewerkte dag, eindejaarspremie en vergoeding woon-werkverkeer

  • De mogelijkheid om in te tekenen op een voordelige hospitalisatieverzekering bij vaste indiensttreding

  • Een inspirerende werkomgeving in een zorgzame en gastvrije sfeer

  • Een gevarieerd takenpakket bij een team waarin samenwerken centraal staat

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?